donderdag 2 mei 2013

Aangeklede studiezaal

Na onze Open Dag in oktober 2012 bleef een uitvergrote foto uit onze collectie de studiezaal sieren.Hij stond er wat eenzaam bij, maar maakte indruk op bezoekers en medewerkers. Waarom hadden we eigenlijk niet eerder besloten de studiezaal te gebruiken als uithangbord voor enkele pareltjes uit onze collectie?

Grote foto's van vierdaagsewandelaars (1934),
de veerpont (1936) en de Fahrenheitstraat (1960)
in de aangeklede studiezaal
De geselecteerde foto's beslaan verschillende periodes en door hun kleurnuances en hun formaat vormen ze een fraai geheel. Niet alleen de studiezaal maar ook de ontvangsthal en de vergaderruimte van het archief zijn nu verfraaid.

Foto bij de lift: Het peemankeetje
op de Willemsweg (1960)
Foto's bekijken en bestellen
Zo'n foto staat niet alleen goed in de studiezaal van het archief, maar kan ook heel goed de studeerkamer, de huiskamer, een ontvangstruimte in een openbaar gebouw of de muur van een café aankleden, om maar eens wat locaties te noemen. We moedigen het gebruik van onze beeldbank voor dit soort doeleinden graag aan. Wel graag met bronvermelding.

Het is nu mogelijk om direct in de Digitale Studiezaal foto's uit de beeldbank in een winkelwagen te plaatsen en te bestellen. De bestelling wordt binnen 10 werkdagen afgehandeld. Afhankelijk van uw keuze, krijgt u de bestellingen toegestuurd per mail of post of u ontvangt een bericht dat de bestelling kan worden afgehaald in het archief. In verband met auteursrechten moet u in sommige gevallen eerst toestemming krijgen van de auteursrechthouder.

Geen opmerkingen: