woensdag 15 juni 2011

Nieuwe coördinator Huis van de Nijmeegse Geschiedenis

Mariënburgkapel 1911, toen Gemeentemuseum,
100 jaar later Huis van de Nijmeegse Geschiedenis
Vanaf dinsdag 14 juni ben ik de coördinator van het Huis van de Nijmeegse Geschiedenis. Ik neem het stokje over van Maike Woldring. In de afgelopen jaren was zij als projectleidster het boegbeeld van het Huis. Maike en iedereen in je team, in het bijzonder ook de vrijwilligers, bedankt voor het mooie Huis dat is neergezet.

Mijn doel is dat het Huis nog meer een natuurlijk middelpunt wordt voor iedereen die wil (laten) genieten van de Nijmeegse Geschiedenis. Aarzel niet met het aandragen van ideeën hoe het anders en beter kan. Neem contact met me op of loop een keer binnen. Ook als je een plan voor een expositie of lezing hebt, laat het weten.

De uitbouw van het digitale Huis vind ik ook belangrijk. Er is al een schat van gegevens verzameld, maar er is nog zo veel meer dat thuishoort in de digitale kennisbank die het Huis ook is. Doe mee, één klik en je staat op de ‘bouwsteiger’!

Ik hoop dat iedereen die Nijmegen een warm hart toedraagt meewerkt. Begin in ieder geval met je aan te melden voor de digitale nieuwsbrief of breng, als je dat al gedaan hebt, deze onder de aandacht van vrienden en bekenden.

Samen maken we er een nog mooier Huis van!

Geen opmerkingen: